МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення ІІ етапу
ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ  ВИЩОЇ  ОСВІТИ,  ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» (СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ГОТЕЛЬНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ»,

«РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ»)

      Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від №1414 від 13.11.2019р.  на базі Національного університету харчових технологій 07-08 квітня 2020 року буде проведено ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (спеціалізації «Готельне обслуговування», «Ресторанне обслуговування») серед студентів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

     Учасниками  II  Всеукраїнського  етапу  олімпіади  є  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі,  не більше 3 осіб від навчального  закладу.

     Конкурсне завдання складається з тестової частини і творчого завдання та базується на таких дисциплінах:

Ресторанне обслуговування:

- Організація обслуговування;

- Основи менеджменту;

- Гігієна та санітарія;

- Барна справа;

 

Готельне обслуговування:

- Організація і технологія обслуговування в готелях;

- Будівлі і обладнання готелів;

- Етика ділового спілкування;

- Стандартизація в готелях;

 

Орієнтовна програма ІІ етапу олімпіади

07  квітня

800  -  1200  -  прибуття,  реєстрація,  розміщення  учасників  олімпіади  та  представників вищих навчальних закладів;

12 00 - 13 00- обід;

13 00 - 13 30- консультація для учасників;

1400 -  1700 - культурна програма;

 

08  квітня

900  -  1200  -  відкриття та проведення олімпіади;

12 00 -13 00 - обід;

1300 -  1500 - культурна програма,

1300 -  1500 - робота журі;

1500 -  1600 - нагородження переможців та закриття олімпіади.

      Реєстрація учасників у холі першого поверху корпусу «А» НУХТ, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68.

    Учасники олімпіади повинні мати при собі студентський квиток, паспорт та посвідчення про відрядження.

    Учасники олімпіади забезпечуються гуртожитком та харчуванням за власний рахунок. Гуртожиток буде попередньо зарезервований згідно з поданими заявками. Квитки на зворотну дорогу учасники мають придбати заздалегідь самостійно.

    Заявку про участь в Олімпіаді (подання-анкету переможців першого етапу) просимо надіслати  до 24 березня 2020 року на електронну адресу (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та поштою на адресу оргкомітету: Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, вул. О. Сорохтея, 43, м. Івано-Франківськ, 76014.

Довідки за телефоном:
(0342)  53-10-75, +38  0950526905  - Стахів  Олеся  Григорівна, заступник директора Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ;


Контактна особа від кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ:
(044) 287-90-11,  +38  0951017942 – Дітріх Ірина Вікторівна, к.х.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ