11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми.

Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи знають, як організувати роботу закладів ресторанного господарств при різних типах засобів розміщення – готелях туристичному, ділового призначення, оздоровчому, рекреаційному, спа-готелі, дитячому таборі тощо.

Під час відео-конференції викладачі кафедри готельно-ресторанної справи впевнилися, що здобувачі вміють розробити меню ресторану, кафе, лоббі-бару, вітамінного бару, їдальні та знають особливості організації роботи складського господарства, заготівельних, доготівельних і спеціалізованих цехів. І головне – можуть забезпечити високий рівень обслуговування гостей.

Дякуємо лектору навчальної дисципліни, доценту Щидловській Олені Броніславівні за організацію онлайн-захистів з використанням платформи Zoom.

Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» – це про гостинність у сфері обслуговування.