Menu

До участі у роботі Асоціації Кулінарів України (АКУ) від кафедри готельно-ресторанної справи долучилась доцент Абрамова Асьят Георгіївна.

Випускова кафедра є дійсним членом АКУ з 2007 р. На черговому засіданні були заслухані звіти українських осередків (Волинського, Дніпровського, Житомирського, Київського, Миколаївського, Харківського, Черкаського) АКУ, а також перспективи розвитку та плани на 2021 р.

Ключові моменти та перспективні шляхи розвитку асоціації у затвердженому порядку денному: формування стратегії залучення нових членів до АКУ; об’єднання існуючих регіональних асоціацій; організація та участь України в Міжнародних змаганнях з кулінарної майстерності; робота зі спонсорами та з державними органами влади для підтримки АКУ.

Члени асоціації обговорили теперішній стан ресторанного бізнесу в Україні в умовах сучасності та внесли стратегічні пропозиції для розвитку та підтримки асоціації.

Кафедра готельно-ресторанної справи вмотивована розвивати гастрономічну культуру нашої країни у співробітництві з професійними об’єднаннями.