Menu

 15 квітня 2021 року у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» проводила свою роботу підсекція «Організація готельного та туристичного обслуговування». До заходу долучилися близько 60 учасників, були заслухані 10 доповідей.

Роботу секції розпочала запрошена стейкхолдерка Яніна Гаврилова, Голова правління Всеукраїнської асоціації гідів, Віце-президент громадської спілки “Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму”, сертифікований тренер DVV International, яка розповіла про світові та вітчизняні гастротренди, комунікацію гідів з метою створення сприятливих умови для розвитку туристичного ринку України, а також поділилася досвідом створення гастрономічних турів та екскурсій.

Разом з цим, ключовою тематикою підсекції стали сучасні напрями розвитку туристичної сфери України виходячи з останніх тенденцій на світовому туристичному ринку. Значну увагу доповідачі приділили питанням розвитку різних видів туризму, дослідженню впливу макроекономічних факторів на показники діяльності суб’єктів туристичної індустрії та антикризовому управлінню туристичними підприємствами.

Відповідно до підсумків роботи підсекції дипломом I ступеня нагороджена здобувачка групи ТУ-4-9а Марина Третяк за доповідь на тему “Роль маркетингу поколінь при просуванні туристичного продукту в Україні”, диплом ІІ ступеня отримала Тетяна Григор’єва, здобувачка групи ТУ-1-4М, яка виступила з доповіддю “Трансформації рекреаційного туризму під впливом пандемії”, а дипломом ІІІ ступеня оцінено доповідь “Екологічний менеджмент як важливий напрямок сталого розвитку туризму” здобувачки групи ТУ-4-1 Аліни Рябко.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших наукових звершень!