Викладачі кафедри молекулярної та авангардної гастрономії, доценти Тетяна Анатоліївна Сильчук та Віта Валентинівна Цирульнікова, організували для учнів 10 класу гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва майстер-клас з сервірування столу та складання серветок. А допомогли викладачам зацікавити потенційних абітурієнтів студенти І курсу напряму «Готельно-ресторанна справа» – Юлія Ліснянська, Наталія Бунга і Катерина Манько. Дівчатка спробували під час короткотривалого, але насиченого спілкування зі школярами застосувати практичні навички, отримані під час вивчення дисципліни «Ресторанна справа». В цей час доцент Тетяна Анатоліївна Сильчук познайомила учнів з напрямами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, умовами вступу, навчання, проживання та активного дозвілля, а також практики у кращих вітчизняних готельно-ресторанних комплексах і за кордоном.

 Сподіваємося, нашим фахівцям вдалося переконати школярів, що готельно-ресторанна сфера – це сфера майбутнього. І наш університет зустрічатиме нових абітурієнтів, які прагнуть стати спеціалістами готельно-ресторанної справи, а також частинкою дружньої, теплої та єдиної сім’ї факультету ГРТБ.