Викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, асистент Ірина Медвідь провела відкриту пару з дисципліни «Ресторанна справа» для студентів-першокурсників, які навчаються за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа». Тема практичного заняття: «Характеристика та асортимент столового посуду».

Під час заняття студенти демонстрували підготовлені презентації про різні матеріали для виготовлення посуду, від найкоштовнішої порцеляни до найпрактичнішого одноразового паперового посуду. Після завершення доповідей студенти обговорювали із іншими одногрупниками переваги та недоліки використання певного типу посуду, актуальність використання в закладах ресторанного господарства різних типів та класів. Викладач також продемонструвала два цікавих відеоролика про технологію виробництва порцелянового та кришталевого посуду.

Наприкінці заняття викладач надала студентам для закріплення отриманих знань тести, у вигляді кросворду, який студенти розгадували на оцінку.

Бажаємо Ірині Медвідь подальших успіхів у викладацькій роботі.