На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулася відкрита лекція доцента Олени Шидловської з дисципліни «Організація виробництва у ресторанному господарстві» на тему «Характеристика закладів ресторанного господарства».

Студенти ІІІ курсу напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» ознайомилися з класифікацією закладів ресторанного господарства (ресторани, бари, кафе, фабрики-кулінарії тощо), видами послуг, які надають заклади та вимогами до організації їх діяльності. Також відвідали заняття колеги викладачі кафедри.

Доцент Олена Шидловська на високому науково-педагогічному рівні представила до уваги студентів основні заклади ресторанного господарства, які надають послуги з організації харчування та дозвілля споживачів, супроводжуючи викладення матеріалу прикладами з діяльності вітчизняних підприємств харчування.