20 червня у актовій залі університету панувала атмосфера свята с присмаком смутку – факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу випроводжав у самостійне професійне життя своїх цьогорічних випускників, що завершили навчання на денній формі за спеціальностями «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа» за освітнім рівнем «спеціаліст». Оскільки 2017 рік – останній рік, коли здійснюється випуск за ОР «спеціаліст», то можна з певністю стверджувати – нинішній випуск найособливіший з-поміж усіх особливих факультетських випусків.

Тепло привітав своїх вихованців декан факультету, професор Віктор Доценко. Звертаючись до випускників, він, зокрема, наголосив: «Ви будуватимете майбутнє України, працюватимете для прийдешніх поколінь, тож гідно несіть звання випускника нашого факультету й університету. А ми завжди пишатимемося вами…». Не менш щирими й зворушливими були напутні слова завідувачів кафедр – технології харчування та ресторанного бізнесу Оксани Арпуль, туристичного та готельного бізнесу Дарії Басюк, безпеки життєдіяльності Віктора Гуця, іноземних мов професійного спрямування Єлизавети Смірнової.  

Декан факультету вручив кращим із кращих подяки за вагомий внесок у життя факультету й університету, значні спортивні й наукові здобутки, активну роботу у студентському самоврядуванні. А нинішньому випуску є ким пишатися, адже серед випускників чемпіонка світу з гирьового спорту й кращий студент-спортсмен м. Києва Олена Короткова, Дмитро Балас і Олексій Гутнік, які впродовж 5 років брали активну участь у факультетських та університетських заходах, і без яких складно поки що уявити студентське самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, харизматичний Микола Запорожець, що запам’ятався присутнім роллю Метелика на Дні факультету у 2013 році.  

Проникливими були виступи випускників – спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олексія Гутника і спеціальності «Харчові технології» Катерини Черниш, які щиро дякували своїм педагогам за науку, розуміння й терплячість, батькам – за підтримку, колегам – за незабутні студентські роки.

Студентський актив, залучивши творчу молодь молодших курсів, підготував й подарував присутнім яскравий концерт.

Цього дня факультетська родина попрощалася з 19 випускниками спеціальності «Харчові технології» й 33 – спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Та сьогодні вони сказали своїй Альма матер не «прощавай», а лише «до зустрічі». У добру путь, випускники!