СЕРТИФІКАТНА ОСВІТНЯ ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА  

«Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 

Термін проведення програми 

з 21 жовтня по 2 грудня 2017 р. 

Тривалість програми – 40 годин (1 раз на тиждень) 

Вартість навчання

1500 грн (10 осіб у групі) 

Сертифікатна освітня професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розроблена для студентів бакалаврату та магістратури НУХТ, а також для інших слухачів, які цікавляться ресторанними технологіями з метою практичного застосування в своїй професійній діяльності

 Дана програма рекомендована також співробітникам підприємств, науково-дослідних установ та організаціям усіх форм власності з метою підвищення кваліфікації з питань удосконалення та практичного опрацювання технологій в ресторанному бізнесі.

 По завершенні навчання слухачам програми видається сертифікат НУХТ

 Організаторами і викладачами програми є:

- провідні лектори кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу НУХТ, які мають великий досвід практичної та наукової роботи та консультування підприємств ресторанного господарства;

-  фахівці провідних українських та іноземних компаній.

Ключові переваги програми: 

  1. Можливість набути практичних навичок в виготовленні сучасної продукції ресторанного господарства.
  2. Опанувати нову спеціальність з метою успішного працевлаштування. 
  1. Освоїти правила розроблення рецептур, технологічних карт, технічних умов та інструкцій на кулінарну продукцію. 
  1. Оволодіти принципами складання меню та правилами складання карти напоїв. 
  1. Отримати можливість взяти участь у міжнародних науково-практичних конференціях та опублікувати результати своїх досліджень у збірниках наукових праць, що входять до міжнародних наукометричних баз. 
  1. Підвищити особисту конкурентоспро-можність на ринку праці для формування успішної кар’єри в закладах ресторанного господарства.

Теми програми:

Інноваційні аюрведичні ресторанні 
технології

Електронні системи управління в

сучасних готелях та ресторанах

Кондитерське виробництво як тренд готельно-ресторанного бізнесу

 

Управління якістю продукції та

послуг ресторанного господарства

Особливості пивоваріння в сучасному ресторані

Програма передбачає лекційні, практичні заняття у формі семінарів, ділових і рольових ігор, розв’язання ситуаційних завдань, презентацій, а також  лабораторні заняття у формі командних та рольових ігор з індивідуальним підходом до кожного слухача на сучасних приладах і установках, з використанням спеціальних комп’ютерних програм для встановлення достовірності отриманих результатів.

Тривалість програми – 3 місяці

Формування навчальних груп відбувається на кафедрі готельно-ресторанної справи НУХТ.

 Записатися у групу, дізнатися більше про програму та форми навчання можна на кафедрі готельно-ресторанної справи НУХТ,

корпус З, ( каб. З-3, З-4),

тел. (044) 287-90-05

Арпуль Оксана Володимирівна,

(066)9422888 Сильчук Тетяна Анатоліївна

Останній день запису 21 жовтня 2017 р.