Днями в Києві відбулася знакова подія: RestArt Show 2017 "Інновації і тренди в ресторанному бізнесі", організаторами якої були: Видавничий дім "Ресторатор" (Ведучий профільний журнал в індустрії гостинності з 2003р. є організатором InRestFest для рестораторів, готельєрів, керуючих і шефів)та Школа Успіху Михайла Зельмана, Лондон-Нью-Йорк "Food&Success". Місце проведення: Mercury Congress Hall, Київ.

Студенти групи ХЧ-2-1 разом з асистентами кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до цієї виставки. Студентам вдалося відвідали free-зону RestArt Show, де було представлено:-                   Виставка 65 найцікавіших екземплярів меню ресторанів з усього світу з особистої колекції Аврори Огородник (президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник). У колекції 22 зірки Michelin, 7 ковпаків Gault & Millau, 9 ресторанів з рейтингу The World's 50 Best Restaurants!-                   експозиція столового посуду для ЗРГ;-                   професійне обладнання європейських виробників;-                   літературна виставка, де представлено Збірники рецептів відомих шеф-поварів, книги про організацію та відкриття ресторану, менеджмент в ресторанному господарстві, кращі інновації, секрети шеф-поварів та підручник су-шефа, а також номери журналу «Ресторатор».                    А також послухати лекції: -                   «Меню-інжиніринг в деталях. Що таке ефективне меню», Julia Aurora Ogorodnyk, президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник;-                   «Інноваційне обладнання на кухні ресторану», компанія Новий Проект-                   «Колекція інновацій, концепцій і трендів в світовому ресторанному бізнесі 2017 - 2018», Юлія Чеснокова, автор міжнародного освітнього проекту для рестораторів та кухарів Food and Success -                   «Фуд-тренди в ресторанному бізнесі 2017-2018», Інна Бойченко, компанія Форвард ітнього проекту для рестораторів та кухарів Food and Success.