Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа».

 19-21 березня в Одеській національній академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа». Наш університет представляли студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – Богдана Засєкіна, Вікторія Вакулко, Анжела Тарасова та Ірина Пархомець, а викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, доцент Тетяна Сильчук була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

20 березня у конференц-залі Одеської національної академії харчових технологій Всеукраїнська студентська олімпіада була урочисто відкрита. Учасників чекало ІІ тури – тестування та ситуаційне завдання на базі готельного комплексу «Одеса», в якому студенти мали організувати проведення молодіжного фестивалю арт-хаусного кіно з тематичним фуршетом для гостей та журналістів, а також закритим бенкетом для VIP-гостей.Напружений день закінчився вечором зі студентами факультету інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, під час якого майбутні спеціалісти у сфері гостинності могли поділитися емоціями та налагодити дружні зв’язки.

21 березня відбулося урочисте вручення сертифікатів учасникам та нагородження переможців. Вітаємо нашу студентку Богдану Засєкіну, яка стала призером олімпіади та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІІ місце! Дякуємо дівчаткам, які гідно представляли інтереси свого факультету та університету, та бажаємо їм реалізувати себе в обраній професії!