14 березня 2018 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся захист кандидатської дисертації «Оптимізація процесу подрібнення м’ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості» викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Наталії Стукальської на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв».

Здобувач впевнено, чітко й аргументовано представила свій науковий доробок, відповіла на запитання та зауваження членів ради, які одностайно вирішили присудити їй науковий ступінь кандидата технічних наук.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу  щиро вітає колегу з успішним захистом дисертації  і бажає подальших наукових успіхів!