В рамках профорієнтаційної роботи викладач кафедри Технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент, кандидат технічних наук Фурманова Юлія Петрівна зустрілася зі школярами міста Біла Церква. Зустріч відбулася у міському центрі зайнятості. Юлія Петрівна розповіла про Національний університет харчових технологій, а саме про випускову кафедру Технології ресторанної і аюрведичної продукції (ТРіАП). Кафедра ТРіАП здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр» та «Магістр» для індустрії ресторанного господарства, сервісного обслуговування та харчової промисловості. Ставши одним із наших студентів, вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути практичні навички, працюючи у сучасних лабораторіях з новітнім устаткуванням, проходячи практику у відомих ресторанах, готелях та провідних аюрведичних центрах. Наші випускники можуть займати такі посади, як керівник ресторану, головний технолог, шеф-кухар, су-шеф, бренд-шеф, менеджер закладу ресторанного господарства.

Школярі з ентузіазмом задавали питання, адже вибір навчального закладу для них сьогодні в пріоритеті. Сподіваємось побачити юнаків і дівчат з міста Біла Церква в нашому університеті в якості студентів-першокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Викладачі кафедри ТРіАП бажають випускникам з успіхом здати зовнішнє незалежне оцінювання, та вступити в обраний ними навчальний заклад.