Дисертаційну роботу на тему «Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату оздоровчого призначення» представила спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» та успішно захистила Олена Кобець (науковий керівник – професор, д.т.н. Віктор Доценко).

Під час захисту здобувач коротко та чітко розповіла про основні аспекти своєї роботи, розгорнуто відповіла на всі поставлені запитання. Усі присутні відзначили високий рівень роботи, подачу матеріалу, обізнаність у розглянутій тематиці, глибину порушених питань. Одностайним рішенням члени спеціалізованої вченої ради проголосували за присудження Олені Кобець наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.16 «Технологія продуктів харчування».

Керівник здобувача, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор, д.т.н. Віктор Доценко, відзначив наукові задатки, відповідальність та працездатність Олени, яка в свою чергу подякувала науковому керівнику, а також колегам, за допомогу і мотивацію, а членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання.

Слова підтримки прозвучали і від професора, д.т.н., лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінника освіти України Галини Сімахіної, і від офіційних опонентів здобувачів – д.т.н., професора, завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайла Кравченка, к.т.н., доцента кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алли Салавеліс.

Підтримати свого колегу прийшли доценти, старші викладачі й асистенти кафедри.

Вітаємо нового молодого науковця з таким значним кроком у житті, бажаємо не зупинятися на досягнутому, а й надалі рухатись у заданому напрямку!