На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи «Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук старшого викладача В'ячеслава Губені. Здобувач лаконічно та інформативно обґрунтував актуальність своєї наукової розробки, вперше доведену новизну і впевнено відповів на всі запитання членів вченої ради Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування». За результатами таємного голосування В'ячеслава Губеню одноголосно підтримали у здобутті наукового ступеня.

Керівник здобувача, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор, д.т.н. Лариса Арсеньєва, яка підтримувала свого аспіранта на всіх етапах виконання і захисту роботи, сказала теплі слова про нього. Молодий науковець подякував свому керівнику, а також колегам, за допомогу і мотивацію, а членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання.

Слова підтримки прозвучали і від декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора, д.т.н. Віктора Доценка, який ще зі студентських років здобувача відзначив його наукові задатки. Приємні слова звучали і від завідувача кафедри технології оздоровчих продуктів, професора, д.т.н., лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінника освіти України Галини Сімахіної, і від офіційних опонентів здобувачів – д.т.н., професора, завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайла Кравченка, к.т.н., доцента кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування і торгівлі Наталії Гревцевої.

Підтримати свого колегу прийшли доценти, старші викладачі й асистенти кафедри.

Від всього серця щиро вітаємо молодого вченого із такою важливою подією, бажаємо подальших успіхів не тільки в науковому процвітанні, а й в особистому житті!