Студенти І курсу освітнього ступеню «Магістр» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Волинська Леся та Богомол Анна прийняли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології». В складі журі олімпіади прийняла участь кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Нєміріч Олександра Володимирівна. Всеукраїнська студентська олімпіада відбулася в Харківському Державному університеті харчування та торгівлі.

За активну участь в організації ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади грамотою нагороджена завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Нєміріч Олександра Володимирівна. Також грамотою за ІІІ місце у номінації «Ефективне вирішення аспектів безпечності нової продукції» була нагороджена студентка Богомол Анна Віталіївна.

Студентка Волинська Леся Сергіївна нагороджена дипломом за ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології», ступінь вищої освіти магістр.

Щиро дякуємо організаторам конференції та вітаємо наших студентів із перемогою і бажаємо не зупинятись на досягнутому, працювати наполегливо і надалі долати перешкоди та здійснювати свої мрії!