Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували журі у складі асистентів кафедри готельно-ресторанної справи Аліни Володимирівни Ковтун, Анастасії Олександрівни Різник, заступника декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталії Петрівни Бондар і заступника декана по роботі зі студентами Олени Михайлівни Тищенко, а також лектора навчальної дисципліни, доцента Віти Валентинівни Цирульнікової.

Студенти запросили викладачів на сніданок «у Тіффані» (за мотивами відомого фільму), дитяче День народження в стилі «Аліси в Країні чудес», улюблене свято американців День подяки, древнє свято Івана Купала і романтичну вечерю на двох. Майбутні ресторатори розробили меню для своєї святкової події, яке включало традиційні страви і напої, а також  страви авторської кухні, продумали елементи декору, підібрали мультимедійний і музичний супровід.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що студенти декорували столи стильно, вишукано, ефектно, а головне – відтворили атмосферу обраного свята чи події.

Бажаємо нашим першокурсникам подальших успіхів в опануванні фаху!