23-24 квітня 2018 р. відбулася 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». В рамках конференції було проведено підсумкову науково-практичну конференцію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».

Конкурсні роботи розглядали члени галузевої комісії за секціями відповідно до тем наукових робіт. Засідання підсекції «Технологія ресторанної продукції» відбулося 23 квітня в ауд. А-544. Викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та студентами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу було підготовлено 43 тези доповідей, з них 6 англійською мовою. У роботі підсекції прийняли участь представники інших закладів вищої освіти України – Харківського державного університету харчування і торгівлі, Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Полтавського університету економіки і торгівлі. Було заслухано 4 найкращі конкурсні студентські наукові роботи. Студентка факультету, магістрант спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології в ресторанному господарстві» Марина Возненко представила свою наукову роботу на тему: «Удосконалення технології солодких збивних страв» (керівник – Олександра Володимирівна Нєміріч, завідувач кафедри технологія ресторанної і аюрведичної продукції) – і за результатами успішного захисту була нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Аспірант кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Анатоліївна Муляр, асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Григорівна Дейниченко і студентка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Вознюк висвітили нові наукові підходи в інноваційному розвитку готельно-ресторанних комплексів і розширенні асортименту ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини та були нагороджені сертифікатами за участь.

Вітаємо наших молодих науковців з успішними доповідями і бажаємо їм нових наукових звершень!