Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Анатоліївна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів у рамках святкування Дня гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва напередодні травневих вихідних. Допомагали викладачу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Марусяк Олександра (група ГС-2-8) з першокурсницями Кім Анною, Бородавко Яною, Киричко Юлією, Кобелянською Єлизаветою, Москаленко Анастасією, Ченчик Іриною (група ГС-1-8).

Наші студентки завітали як до учнів 9-11 класів, які вже зовсім скоро стануть абітурієнтами, так і до учнів 3 класу, в яких такий інтерактивний майстер-клас викликав яскраві емоції. Школярі з ентузіазмом опановували такі способи складання серветок, як лілія, королівська мантія, свічка, тіара, колона, які використовують у закладах ресторанного господарства. Під час майстер-класу студенти поділилися враженнями від навчання на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також можливістю для творчої і особистої реалізації у культурно-масовому, спортивному, громадському житті університету. Тетяна Анатоліївна розповіла учням випускових класів про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка, а також особливості цьогорічної вступної кампанії.

Школярам, які дуже відповідально поставилися до майстер-класу, вдалося оволоділи навиками складання серветок, що є важливим елементом тематичного оформлення столу у закладах ресторанного господарства. Сподіваємося, вони зможуть застосувати набуті знання для креативного оформлення святкового столу у домашніх умовах і здивуються своїх рідних і близьких, а інформація щодо умов вступу і навчання допоможе визначитися з гімназистам з вибором вищого закладу освіти.

Будемо раді бачити їх абітурієнтами і студентами нашого університету і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.