Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизняних підприємств харчування аюрведичних технологій ресторанної продукції, а також вивчали управління готельними підприємствами. Навчання включало ділові й рольові ігри, ситуаційні задачі та майстер-класи від кращих шеф- і бренд-кухарів вітчизняних ресторанів і кулінарних шкіл.

Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, поглибив професійні компетентності слухачів.

Сподіваємося, отримані знання сприятимуть успішному вступу студентів до магістратури, а також працевлаштуванню у кращих ресторанах м. Києва і України. Бажаємо їм підкорити нові професійні вершини!