На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу розпочався конкурс з кращого тематичного сервірування святкового столу серед студентів-першокурсників, які навчаються за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа». Під час лабораторного заняття з дисципліни «Ресторанна справа» (викладачі – доцент Віта Цирульнікова та асистент Олена Усатюк) студенти групи ГРС-І-7 сервірували святкові столи до Різдва, Дня Святого Валентина, Масляної, Хелоуіна, Дня Посейдона і Морського дня. У лабораторії-ресторані «Фундуклєєвський трактир» панувала атмосфера одразу кількох свят. Для студентів результати їхньої творчості та фотосесія стали гідною винагородою, але попереду ще чекають святкові столи конкурентів.