Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу радий гостям –студентам відділення харчових технологій Волинського коледжу, структурного підрозділу нашого університету.

Зустріли майбутніх молодших спеціалістів з харчових технологій заступник завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Ігорівна Зуйко і заступник декана факультету по роботі зі студентами Олена Михайлівна Тищенко, які цікаво і змістовно познайомили їх з факультетом і спеціальностями, за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів. Викладачі продемонстрували гостям лабораторії технології продукції ресторанного господарства, комп’ютерний клас, лабораторію-ресторан, лабораторію барної справи і міні-броварню, де проходили лабораторні та практичні заняття з професійно-орієнтованих дисциплін. Студенти коледжу були приємно вражені високим рівнем матеріально-технічного забезпечення кафедр для проведення не тільки аудиторних занять, а й майстер-класів з кулінарного і кондитерського мистецтва від кращих шеф-кухарів і фахівців готельно-ресторанного бізнесу. Студенти отримали інформацію про можливість продовження навчання для здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» за спеціальностями «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа», про існуючі бази практик і можливості працевлаштування. Для того, щоб почута інформація не забулася, гостям було роздано друковані буклети кафедр і факультету.

А на завершення екскурсії гостей, за традицією, пригостили гарячим напоями зі смаколиками. Сподіваємо, тепла факультетська атмосфера припала до душі нашим гостям з Волинського коледжу – і ми чекатимемо наступної зустрічі вже з випускниками, молодшими спеціалістами з харчових технологій, під час літньої вступної кампанії.