1-3 квітня 2014 року 

відбудеться
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей
7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування», 7.0517013, 8.05170113
«Технології в ресторанному господарстві» освітньо-кваліфікаційного
рівня «СПЕЦІАЛІСТ», «МАГІСТР»

ПРОГРАМА ОЛІМПІАДИ

1 квітня
8:00– 12:00– прибуття, реєстрація, розміщення учасників олімпіади та представників вищих навчальних закладів;
12:00– 13:00– обід;
14:00– 17:00– культурна програма.
2 квітня
9:00– 13:00– відкриття та проведення олімпіади;
13:00– 15:00– обід;
15:00– 18:00– культурна програма;
14:00– 18:00– робота журі.
3 квітня
10:00– 12:00– нагородження переможців та закриття олімпіади.


КОНКУРСНІ ЗАВДАННЯ ОЛІМПІАДИ ТА ЇХ ОЦІНЮВАННЯ
Напрями, за якими готують конкурсні завдання олімпіади:
- технологія продукції ресторанного господарства;
- управління якістю у ресторанному господарстві;
- проектування підприємств галузі;
- устаткування закладів ресторанного господарства;
- організація ресторанного господарства.
Конкурсна робота являє собою творче комплексне завдання, яке
включає вищезазначені напрямки.