Відбувся ІІ етап Конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Готельно-ресторанна справа». До Львівського інституту економіки і туризму, де і проходив захід, відправилися захищати честь нашого університету та факультету студентки Марія Нінікало та Юлія Миць. Окрім наших дівчат, на конференцію завітали студенти вишів з усієї України (м. Київ, Вінниця, Одеса, Харків, Луганськ, Донецьк, Кременчук) для публічного захисту своїх наукових проектів.

Викладачі Львівського національного університету ім. І. Франка та Харківського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, які були членами конкурсної комісії, відзначили роботи наших студенток.

За підсумками конкурсу Марія Нінікало отримала почесне перше місце з науковою роботою на тему «Зниження калорійності десертів для бізнес-ланчів у закладах ресторанного господарства – «Солодке диво» (науковий керівник – викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, доцент Ірина Корецька), а Миць Юлія здобула третє місце з роботою на тему «Концепція інтелектуальної нерухомості в проектуванні закладів розміщення» (науковий керівник – викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, доцент Віта Цирульнікова).