12 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції  було проведено зустріч студентів третього курсу з Катериною Вавринович – менеджером американського бренду готелів  Holiday Inn, які є частиною InterContinental Hotels Group. У рамках заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» запрошеними спеціалістами було проведено лекцію на тему «Особливості роботи служб F&B у мережі готелів Holiday Inn».

Протягом лекції у студентів була можливість дізнатися, які саме обов’язки покладаються на працівників сектору Food&Beverage, що відрізняє працівника ресторану від працівника бенкетної служби готелю і якою є специфіка роботи в закладах ресторанного господарства, розташованих у готелях зі світовим ім’ям. Студенти із зацікавленістю поставились до представленої інформації і задали гостям велику кількість уточнюючих і пов’язаних з темою лекції питань .

Наприкінці лекції студентів було запрошено до співробітництва і проходження практику у закладах речторанного господарства, розташованих на території готелю Holiday Inn Kyiv.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  висловлює подяку компанії «Holiday Inn» за надану можливість і високий професійний рівень проведеної зустрічі.