9 квітня на кафедрі ТРАП у рамках дисципліни "Барна справа і робота сомельє" для студентів груп ХЧ-4-1 та ХЧ-4-2ск було проведено майстер-клас з практичних основ роботи бартендера. Майстер-клас для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу "Pink Freud" та бар-менеджер закладу "Дімъ Трибеля" Вальчук Андрій.

Протягом заходу студенти дізнались про особливості роботи бармена, почули цікаву інформацію щодо провідних барів Києва та України та отримали можливість задати питання спеціалісту, який має за плечима вагомий досвід роботи за спеціальністю. Наприкінці заняття бажаючі мали змогу спробувати свої сили у приготуванні простих коктейлів та отримати цінні професійні поради

Кафедра щиро дякує Андрію за проведення цікавого заходу і бажає йому подальших успіхів у професійній та науковій діяльності!