Учасниками  II  Всеукраїнського  етапу  олімпіади  є  особи,  що  посіли  призові  місця  у  I етапі,  не більше 2 осіб від навчального  закладу.

 

Конкурсне завдання складається з тестової частини і творчого завдання та базується на таких дисциплінах:

Ресторанне обслуговування: Організація обслуговування;  Основи менеджменту;  Гігієна та санітарія;  Барна справа;

Готельне обслуговування:  Організація і технологія обслуговування в готелях;  Будівлі і обладнання готелів;  Етика ділового спілкування; Стандартизація в готелях;

 

Орієнтовна програма ІІ етапу олімпіади

23 травня

800-1200  -  прибуття,  реєстрація,  розміщення  учасників  олімпіади  та  представників вищих навчальних закладів;

1200-1300 - обід;

1300- 1330 - консультація для учасників;

1400- 1700 - культурна програма;

 

24 травня

900-1200  -  відкриття та проведення олімпіади;

1200-1300 - обід;

1300-1500 - культурна програма,

1300-1500 - робота журі;

1500-1600 - нагородження переможців та закриття олімпіади.

 

Реєстрація учасників у холі першого поверху корпусу «А» НУХТ, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 68.

Учасники олімпіади повинні мати при собі студентські квитки, паспорти, посвідчення про відрядження.

Учасники олімпіади забезпечуються гуртожитком та харчуванням за власний рахунок. Гуртожиток буде попередньо зарезервований згідно з поданими заявками. Квитки на зворотну дорогу учасники мають придбати заздалегідь самостійно.

Заявку про участь в Олімпіаді (подання-анкету переможців першого етапу) просимо надіслати до 10 травня 2019 року на електронну адресу (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та поштою на адресу оргкомітету: Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ, вул. О.Сорохтея, 43, м. Івано-Франківськ, 76014.

Форма подання-анкети додається.

Довідки за телефоном:

(0342)  53-10-75, +38  0950526905,  - Стахів  Олеся  Григорівна,   заступник директора Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ;

Контактна особа кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ:

Шаран Лариса Олександрівна, к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ (044) 287-90-11, +38  050 9604128).