11 травня 2019 р. наш факультет гостинно зустрічав гостей – майбутніх вступників та їхніх батьків на весняному Дні відкритих дверей.

На школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма від випускових кафедр нашого факультету.

Увесь спектр своїх освітніх пропозицій, наукових досягнень, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, організацію студентського дозвілля презентували колективи навчально-наукових інститутів і факультетів у холі А-корпусу. Кожний бажаючий міг поспілкуватися й отримати вичерпні відповіді на усі свої питання, починаючи з директорів інститутів і деканів факультетів й закінчуючи студентами, які охоче ділилися власним досвідом вступу до нашого навчального закладу й враженнями від навчання.

Корисні поради щодо вступу на навчання гості отримали від відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка. Аналогічні лайфаки старшокурсникам коледжів і технікумів надала начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій.

У студентському клубі на гостей чекали вікторина й розіграші призів із символікою НУХТ від студради університету й частування від нашого факультету. Смачнющий куліш приготували студенти спеціальності 181 «Харчові технології» під керівництвом асистента кафедри Володимира Вікторовича Польовика. У програмі заходу від факультету – екскурсія випусковими кафедрами, смаколики і гарячі напої, майстер-клас з приготування штруделя від справжнього штрудельмейстра і випускника факультету Сергія Сапицького, а також воркшоп, як організувати незабутню туристичну подорож.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, тож тепер маємо надію зустрітися з ними вже як зі студентами нашого вишу!