15-16 червня у м. Тернопіль проходив Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» Олег Пригродський.

Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: Салат, Перша страва, Основна страва та Страва від шефа, яку оцінювали судді за такими показниками, як смак/якість, презентація та чистота під час приготування страви.

Наш студент зайняв ІІ місце у номінації «Перша страва», запропонувавши вибагливому журі вишукану страву – крем-суп з молодої кукурудзи зі свіжими білими грибами і лисичками. Під час нагородження Олегу вручили кубок «Срібна ложка».

Вітаємо нашого студента з перемогою і бажаємо нових кулінарних тріумфів!