Студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали 25-27 вересня Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2019. Цьогоріч новітнє обладнання, технології, послуги і рішення представили 250 учасників-лідерів ринку на площі експозиції 13000 м2 у Міжнародному Виставковому Центрі.

ЕкспоФорум – це семінари від кращих спікерів, професіоналів ресторанної справи, майстер-класи відомих українських шеф-кухарів, проект «CulinArt», натуральні локальні продукти в експозиції «Craft & Farming Products», величезна кавова експозиція і Чемпіонат Brewers Cup, дводенний інтенсив щодо впровадження системи управління безпечністю на основі принципів HACCP у закладах ресторанного господарства.

FoReCH 2019 – це must visit для всіх, хто пов'язаний з індустрією гостинності, і студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, не виключення. Це унікальна платформа для спілкування, обміну досвіду, поглиблення спеціальних теоретичних знань та набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.