На кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас з мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України “Coffee and good spirits”, переможця конкурсу барменів та бариста Cofftails 2018.

Під час авторського майстер-класу Владиславу вдалось познайомити всіх учасників заходу з альтернативним приготування кави з використанням пуровера з воронкою V60, спеціальний пристрій для фільтрового способу заварювання кави. Крім кави, у меню для наших гостей-абітурієнтів було включено безалкогольний коктейль з використанням техніки «Milk Washing». Учасники не тільки спостерігали за майстерністю Владислава, а також активно розпитували про секрети успіху бариста, брали участь у приготуванні кавових напоїв і не менш активно їх дегустували.

Вкінці майстер-класу всі учасники були нагороджені сертифікатами. Колектив кафедри висловлює вдячність талановитому Владиславу Дударю за чуйність та допомогу у вихованні майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, адже такий надзвичайний досвід та досягнення надихають абітурієнтів і студентів на інтенсивне навчання та цілеспрямованість до реалізації власних мрій.