17 жовтня університет знову приймав гостей. Цього дня на подвійне свято – відзначення 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості до нашого навчального закладу завітало поважне товариство – високопосадовці, керівники і працівники галузевих об’єднань і підприємств, представники вищих навчальних закладів України, численні випускники різних років.

Виставку своїх кращих досягнень презентували структурні підрозділи університету – навчально-наукові інститути, факультети та Науково-технічна бібліотека НУХТ. Експозиція нашого факультету представляла спеціальності 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм», за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів; наукові здобутки викладачів – підручники, навчальні посібники, монографії; і концепцію харчування за наукою Аюрведи для досягнення балансу дош, здоровя і благополуччя. Участь у створенні виставкової зони брали викладачі і студенти кафедри готельно-ресторанної справи і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Яскраві експозиції привертали увагу вагомістю й креативністю – викладачі й студенти постаралися на славу.

А головне дійство відбувалося в актовій залі. Гостей і колектив університету тепло привітав ректор, професор Анатолій Українець. Він також нагадав присутнім основні історичні віхи започаткування, становлення й розвитку нашого славетного вишу.  

Від Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства колектив НУХТ і працівників галузі щиро привітав заступник міністра Тарас Висоцький. Крім того, він вручив нагороди Міністерства – диплом колективові НУХТ за вагомий внесок к розвиток вітчизняної харчової освіти, здійснення підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі харчових технологій та з нагоди 135-ї річниці заснування університету.

А далі всі охочі могли долучитися до студентського формату святкування, що відбувалося у внутрішньому дворі університету. Студентська рада приготувала багато цікавих активностей, розіграшів призів із символікою НУХТ, флешмобів, танців і пісень, а також частування. Наш факультет традиційно пригощав смачним кулішем і крафтовим квасом, а розважав запальними танцями і флешмобом.

Святкування вдалося! Вітаємо НУХТ із ювілеєм, а харчовиків – із професійним святом!