Лекторій від маркетинг-менеджера в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і як це працювати у закладі, який став «Відкриттям року» за версією Національної премії «Соль» у 2017 році та «Кращим рестораном національної кухні» у 2018 році. Спілкувалася маркетинг-менеджер з майбутніми фахівцями готельно-ресторанної справи про паназіатські гастротренди, автентичну в’єтнамську кухню з локальних продуктів, вимоги до персоналу ресторанних підприємств, а особливо hard і soft skills, факапи відкриття нового закладу і як зробити з них правильні висновки, щоб стати кращими для свої відвідувачів.

Лектор своїм особистим прикладом мотивувала студентів отримувати нові знання і практичний досвід, дотримуватися принципів здорового способу життя, слідкувати за своїм харчовим раціоном та бути фізично активними, адже вміння встигати все вкрай необхідне для успішних рестораторів і готельєрів.

Кафедра готельно-ресторанної справи дякує Мішель Котенко за таку інформаційно і емоційно насичену лекцію, яка надихає на професійний розвиток у сфері гостинності.