Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу запрошує саме вас відвідати надзвичайний майстер-клас у рамках Дня відкритих дверей від неймовірної Тетяни Лози, випускниці факультету, кондитера ресторану «The Park Kitchen» при готелі «Hilton Kyiv». Ви зможете дізнатися секрети приготування справжніх вишуканих французьких макаронс, тонкощі технології та особливості їх приготування у сучасних популярних кондитерських. Також ви зможете відчути себе у ролі професійного дегустатора та безпосередньо запитати у нашої гості і успішної випускниці про те, як саме навчання з нами вплинуло на формування і розвиток її у професії.

Чекаємо саме на Вас 30 листопада 2019 року об 11:40 на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в ауд. З-17 кафедри готельно-ресторанної справи.