Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведено викладачами кафедри, доцентом Асьят Георгіївною Абрамовою та асистентами Артемом Олеговичем Ущаповським, Лідією Григорівною Булах, в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrainian Coffee Show 2019».

Захід міжнародного масштабу для усіх професіоналів кавової індустрії відбувся вже вдруге 29-30 листопада у КВЦ «Парковий» і передбачав більше 50 годин education-програми, яку презентували 35 міжнародних експертів, а під час капінгів, професійних дегустацій, було оцінено понад 200 різних сортів кави – від купажів українських та італійських обсмажувальників до моносортів.

Гості фестивалю мали великий вибір тем і лекцій від спікерів з різних країн, таких як Колумбія, Південна Африка, Швейцарія, Швеція, Україна. Наші студенти мали можливість набути практичних навиків з технології кавових напоїв, вивчити обладнання для обсмажування і приготування кави, ознайомитись з пакувальними та сировинними матеріалами. Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи відвідали лекції й капінги, зокрема з технології кавових напоїв з використанням безлактозного молока.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим. Black Fest Ukrainian Coffee Show – це унікальний захід, де студенти можуть поєднати теоретичне навчання, набуття практичних навиків і нетворкінг зі стейкхолдерами.

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вдячні організаторам міжнародного фестивалю за теплий прийом і можливість познайомитися з сучасними трендами кавового ринку!