На базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».
Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»...
Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – «Містер НУХТ-2019»...
На базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»...
Магістрантка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади...
На кафедрі ТРАП було проведено майстер-клас з приготування десертів на основі заварних напівфабрикатів...